Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/haaxbou/domains/haaxbouwservice.nl/public_html/beheer/vendor/MongoLite/Database.php on line 82

Over HAAX

Van advies tot uitvoering, HAAX kan het realiseren.

HAAX is ontstaan uit ambitie om bouwen inzichtelijk te maken. Bouwen inzichtelijk maken wil zeggen dat u als klant begrijpt hoe het proces verloopt en welke zaken daarmee gemoeid gaan zonder dat het bij u als last wordt ervaren. HAAX maakt bouwen leuk!

HAAX is een bouwonderneming gespecialiseerd in Utiliteitsbouw, hierbij te denken aan bedrijfshallen of kleinschalige kantoren en Agrarische bouw, zoals aardappelbewaarplaatsen, pluimveestallen, en rundveestallen. HAAX inventariseert de wensen van de klant en verwerkt deze in een ontwerp in samenspraak met u als klant. Wanneer het ontwerp en uw wensen op tekening zijn verwerkt wordt er een bestek met begroting gemaakt. Het bestek met begroting wordt het handboek voor de uitvoering van uw bouw. Bij de uitvoering werkt HAAX met vaste partners welke exact weten aan welke eisen een gebouw van HAAX moet voldoen. Tijdens het totale proces heeft u slechts met één aanspreekpunt te maken.